(0 varer i kurven)

Webshop

Mobilane® Efeu/Hedera hibernica ‘Woerner’ 120×180 cm

Mobilane: Hegn og hæk i ét.

Mobilane er et levende hegn bestående af et metalgitter, der er dækket af planter. De grønne skærme danner med det samme en frodig og tæt hæk.

1.872,50 DKK inkl. moms

Totalleverandør af alle slags planter.

Vi sender til hele landet.

Beskrivelse

Vi elsker vores naboer, men når man boltrer sig i sin have, vil man også gerne kunne have lidt fred fra nysgerrige øjne. Et dejligt og grønt alternativ til et typisk læhegn er at plante en hæk, men det kan tage mange år før det vokser sig højt og tykt nok til at danne en afskærmning. Det er her, at de grønne skærme fra Mobilane kommer ind i billedet.

Grønne skærme

De grønne skærme (eller grønne vægge, som de også kaldes) fra Mobilane leveres som færdige paneler, der nemt kan sættes sammen til at danne et grønt læhegn i netop den størrelse, som du har brug for. Konstruktionen består af et galvaniseret metalgitter, som fungerer som panelets ”skelet”, og planterne, som dækkeret gitteret og skaber et hegn. Basen, hvor planterne har deres rødder, er muld i kokosfiber, som holdes sammen af naturligt latex.

Find den rigtige størrelse til din have

De grønne skærme fås i forskellige højder og typer, så du kan nemt finde en afskærmning, som passer til netop dine behov. Og hvis de standardstørrelser, som skærmene kommer i, er lidt for brede, så kan du også nemt klippe gitteret til med en boltsaks.

Nem at passe

Hedera hibernica, eller irsk vedbend på dansk, er en slyngeplante, som er nem at passe, og er derfor perfekt, hvis du vil gerne undgå at skabe mere havearbejde for dig selv. Det skal dog selvfølgelig vandes, som alle andre planter, især efter du lige har plantet din afskærmning. Til gengæld, da denne type vedbend ofte bruges som bunddække, hjælper det med at holde ukrudtet væk.

Anvendelse

Metalgitteret forneden udformer en plantekasse, der er forsynet med en biologisk nedbrydelig potte. I denne potte er hækplanterne plantet. Hver skærm er 120 cm bred og findes i forskellige højder.

Mobilane giver omgående et flot, grønt og frodigt resultet. Du kan på én gang både få sikret privatlivets fred, og opnå samme trykhed som ved at sætte et hegn.

Anvendelsesmuligheder

  • som rumskabende element.
  • i skel mod nabo.
  • læskabende element ved terrasser og pladser.
  • erstatning for gamle hække.
  • afskærmning ved f.eks. caféer, på torve eller i skolegårde.
  • Op af vægge – som værn mod graffiti.
  • Langs veje.

Montering

De grønne skærme monteres mellem stolper af enten træ eller metal. Når stolperne først er i jorden, er der kort tid til, at den grønne skærmende effekt opnås.

Pasningsvejledning

Vanding er nødvendig de to første vækstsæsoner – især i varme og tørrer perioder. Der vandes mindst med 30 liter vand pr. skærm, hver gang der vandes. Der skal holdes rent for græs og ukrudt under skærmen. Der tilføres alm. NPK gødning hvert forår til etableret skærme. Skærme plantet før 15. august gødes en måned efter plantning. Skærme plantet efter 15. august gødes foråret efter.

Bestil i dag

De grønne skærme fra Mobilane kan plantes året rundt (undtagen når der er frost), så du behøver ikke vente på godt sommervejr. Bestil en Mobilane Woerner, og du kan skabe et grønt og privat område i din have allerede i dag.

Yderligere information

Plante

Hedera helix 'Woerner'

Bredde

1200 mm

Højde

1800 mm

Skelet

Galvaniseret metalgitter

Pottestørrelse

1200 x 200 x 200 (B x H x D)