(0 varer i kurven)

Om Birkholm

Vort motto : Giv os opgaven – så løser vi den !

Birkholm Planteskole er totalleverandør af alle slags planter, fra de mindste løg til de største træer.

Birkholm Planteskole a·s  er en moderne planteskole med produktion af allétræer, een- og flerstammede solitære træer og buske, til brug i alle offentlige og private anlæg. Planteskolen råder over 65 ha. jord, hvor veluddannede medarbejdere ved hjælp af erfaring og de nyeste metoder sikrer optimal plantekvalitet.

Vi udnytter videnskabens nyeste landvindinger, og har i en årrække arbejdet for at indføre miljøvenlige metoder i planteskolens produktion.

Vi lægger stor vægt på faglig kompetence i den rådgivning, vi ofte giver vore kunder over telefonen eller ved besøg.

Den faglige kompetence kommer også til udtryk i brugen af vores moderne maskinpark, som er optimeret til hurtig og sikker håndtering af planterne. Som eksempel herpå fremhæver vi f.eks. mere end 2.500 m3 kølerum og en større flåde af moderne skiftelade , hvis fleksibilitet sikrer planternes kvalitet fra mark til plantested.

Birkholm Planteskole blev grundlagt af Oskar Nielsen i 1935. Fra 1958 har Mogens Nielsen ført den videre indtil 1. juli 2000, hvor Ole Schjellerup og Ove Møller har overtaget ejerskabet.

Birkholm Planteskole A/S har modtaget støtte til etablering af generationsskifte under ordningen: “Etableringsstøtte til unge landbrugere” under Landbrugsstyrelsen. Støtten vil bidrage til forbedring af kundeoplevelsen gennem optimering af arbejdsgange.