(0 varer i kurven)

Webshop

Mobilane® Benved / Euonymus ‘Darts Blanket’ 120×180 cm

Mobilane: Hegn og hæk i ét.

Mobilane er et levende hegn bestående af et metalgitter, der er dækket af planter. De grønne skærme danner med det samme en frodig og tæt hæk.

1.925,00 DKK inkl. moms

Totalleverandør af alle slags planter.

Vi sender til hele landet.

Beskrivelse

Hvis du går og tænker på at indrette din have, har du nok lagt mærke til at der er uendelig mange muligheder for hvad du kan gøre. Udover hvilke planter du evt. kunne tænke dig, skal du også tage højde for havens ”arkitektur” – skal den deles op i forskellige områder? Er der behov for læhegn til at skærme fra vind, støj, eller naboer? Mobilanes grønne skærme kan hjælpe dig med denne del af indretningen.

Hvorfor vælge grønne skærme?

Ligesom en rumdeler i stuen er en nem og hurtig måde at forvandle rummet på, kan det at plante grønne skærme give dig et øjeblikkelig resultat. I stedet for at vente på at et nyplantet hæk vokser sig tæt og tyk, kan du ret hurtigt få en eller flere færdige afskærmninger.

Det giver dig også den fordel, at du kan designe et grønt læhegn præcist som du vil, fordi det er meget nemmere at planlægge og skabe et billede af det endelige resultat, når du bare skal sammensætte nogle færdige paneler.

Godt for miljøet

Grønne skærme er ikke kun flotte at se på, de holder også luften ren. Især hvis dit hegn er tæt på en trafikeret vej, hjælper det med at bekæmpe luftforureningen. Det er godt både for din familie, når I sidder i jeres have, og for alle dine naboer.

Mobilanes grønne skærme er faktisk designet til at være miljøvenlige helt fra bunden af: deres base er kokosfiber holdt sammen af naturligt latex, som betyder at du kan roligt plante hegnet som du køber det – materialerne er nemlig biologisk nedbrydelige.

Benved (Euonymus)

Denne variation af vores skærme er planten benved. Benved, eller krybende benved, er en stedsegrøn busk – så den kommer til at holde en flot farve (og forblive en god afskærmning) hele året igennem. De mørkegrønne blade skaber en beroligende og smuk baggrund, og kan blive brunrøde eller bronzefarvede om vinteren.

Se hvordan andre bruger Mobilane skærme

Vi samler løbende billeder af, hvordan Mobilane produkter bliver brugt rundt omkring i Danmark, så du kan se her for at få en realistisk demonstration af grønne skærme både i privat brug og offentlige anlæg.

Anvendelse

Mobilane giver omgående et flot, grønt og frodigt resultet. Du kan på én gang både få sikret privatlivets fred, og opnå samme trykhed som ved at sætte et hegn. Metalgitteret forneden udformer sig  som en plantekasse, der er forsynet med en biologisk nedbrydelig potte. I denne potte er hækplanterne plantet. Hver skærm er 120 cm bred og findes i forskellige højder.

Anvendelsesmuligheder

  • som rumskabende element.
  • i skel mod nabo.
  • læskabende element ved terrasser og pladser.
  • erstatning for gamle hække.
  • afskærmning ved f.eks. caféer, på torve eller i skolegårde.
  • Op af vægge – som værn mod graffiti.
  • Langs veje.

Montering

De grønne skærme monteres mellem stolper af enten træ eller metal. Når stolperne først er i jorden, er der kort tid til, at den grønne skærmende effekt opnås.

Pasningsvejledning

Vanding er nødvendig de to første vækstsæsoner – især i varme og tørrer perioder. Der vandes mindst med 30 liter vand pr. skærm, hver gang der vandes. Der skal holdes rent for græs og ukrudt under skærmen. Der tilføres alm. NPK gødning hvert forår til etableret skærme. Skærme plantet før 15. august gødes en måned efter plantning. Skærme plantet efter 15. august gødes foråret efter.

Yderligere information

Plante

Benved / Euonymus 'Darts Blanket'

Bredde

1200 mm

Højde

1800 mm

Skelet

Galvaniseret metalgitter

Pottestørrelse

1200 x 200 x 200 (B x H x D)